Ons Bedrijf

Als kwaliteit telt

Tuinarchitectuur- en landschapsbeplanting Marcel Verhagen is een vertrouwd adres voor al uw tuinarchitectuur, bestrating en sierbestrating.

Ons bedrijf bestaat sinds 1988 en is uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij kunt u denken aan alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud, sierbestrating, vijverpartijen, schuttingen, bloembakken, tuinhuisje, zaagwerk bomen, snoeiwerk, landschapsbeplanting en sierbestrating.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of een offerte aanvragen? Aarzel niet en neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-52220721