Referenties

Als kwaliteit telt

Als gecertificeerd hovenier werkt Marcel Verhagen naar volle tevredenheid van zijn opdrachtgevers, zie daartoe onderstaande referenties. Deze betreffen diverse uitgevoerde werkzaamheden:

21-11-2017 | M. Bruens

Zoekt u een hardwerkende tuinman, die prima werk levert, zich aan zijn afspraken houdt, met hart voor zijn vak? Zoek niet verder, gewoon Marcel Verhagen bellen.

11-09-2017 | Laura Kraal

Goede vakman.
Prettig om mee te communiceren.

03-09-2017 | Mark Akker

Vanaf het eerste moment was het contact goed, dacht goed mee in wat wij wilden.
Het uiteindelijk aanleggen van de tuin verliep goed en vlot, een paar kleine correcties werden ook goed doorgevoerd. Het uiteindelijke resultaat is een mooie tuin dat met een prachtige kunstgrasmat een veilige speelomgeving is voor onze kleine meid.

19-05-2017 | Dennis Anderson

Marcel is een zeer ervaren vakman ! Hij heeft voor ons bloembakken, kunstgras en tegels geplaatst.

Eerst wilden we tegen Marcels advies in het kunstgras anders leggen. Maar gelukkig hebben we dat niet gedaan. We hebben geluisterd naar zijn advies en het resultaat mag er wezen!

Marcel deed ook niet moeilijk om een door mij gekochte kabel door de tuin te leiden tijdens zijn werkzaamheden. Zulke dingen maken Marcel uniek.

Ik zou Marcel zeker aanraden!

17-05-2017

Marcel heeft bij ons een stuk kunstgras gelegd. Het werk werd snel en goed gedaan. Vriendelijke mensen en alles kon op zeer korte termijn ingepland worden.
Erg tevreden!

14-05-2017 | Jelle Kuiper

Snel geregeld en leuke mensen, we laten naast de tuinaanleg ook nog een veranda door ze plaatsen!

140517 gazon graszoden

26-04-2017 | Nadia Bokslag-Alkaff

Zeer goede hovenier, dit was de eerste keer dat wij met Marcel in contact kwamen. Duidelijk met afspraken maken, komt afspraak goed na, werkt snel en perfect!
Wij hadden een nieuw goed speelgazon nodig voor mijn gastouderopvang ‘Het Eekhoorntje’ in Apeldoorn, wat een plezier zullen alle kindjes weer deze zomer beleven.
Als we weer een klus hebben dan weten wij jullie te bereiken.
Nogmaals heel erg bedankt!

19-02-2017 | Maaske van den Berge

Marcel heeft afgelopen najaar in ca. 2 weken tijd onze tuin opnieuw betegeld en een overkapping gebouwd. Hij dacht erg prettig met ons mee en heeft behoorlijk wat moeite gedaan om de materialen te vinden die wij het liefst wilden hebben. Ook konden wij hem altijd bellen met vragen als we zelf bezig waren met de voorbereidingen.

nieuwe bestrating

18-04-2016 | Sebastiaan Schoemaker

Hele vriendelijke kerel. Het regende pijpenstelen maar vol plezier ging men aan de slag. Het resultaat mag er zijn!!!

160418 gazon graszoden

25-03-2016 | de Vries, Oosterbeek

Marcel heeft onze voor- en achtertuin bestraat. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. Marcel is iemand die graag met je meedenkt. Hij komt zijn afspraken na en is een prettig persoon in de omgang. Ik kan hem zeker… lees meer

13-10-2015 | Dhr. de Jonge, Oosterbeek

Marcel heeft mijn oprit en achtertuin bestraat. Heel erg netjes. Snelle service, zeer vriendelijk en betrokkken. Ik ben dik tevreden.

01-09-2015

De tuin is prachtig en ruim geworden. Het kunstgras dat Marcel adviseerde is geweldig. Het wordt ook niet te heet in de zon! Zeer tevreden, zeker met het feit dat nder garantie het tuinpad opnieuw gelegd is nadat het wat weggezakt was.

19-07-2015

Ik ben zeer tevreden. De klus is snel en goed gedaan. en de tuin werd heel netjes achtergelaten.

15-07-15

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken met Marcel en hij heeft mijn terras netjes en snel gelegd. Kortom: goede ervaring!

07-07-15 | Dhr. Nijhof, Arnhem

Klus (ruim 30 meter coniferen 0.5-1 meter verlagen) snel geklaard en netjes achtergelaten. Prettig in de omgang en staat open voor suggesties.

07-07-15 | Dhr. Van der Werff, Eindhoven

Marcel heeft mij goed geadviseerd en het uiteindelijke werk uitstekend uitgevoerd.

150707 Dhr. Van der Werff, Eindhoven

08-06-15

Marcel heeft een flinke conifeer, schuur en boomstronken snel verwijderd en kon, ondanks verrassingen in de grond, het geheel bestraten. Alles binnen de afgesproken prijs. Marcel is een aanrader, werkt snel en zorgvuldig, communicatief en denkt goed mee.

04-05-15 | Mevr. van Veen, Nijmegen

Erg goed! Wij zijn heel blij met het tuinresultaat. Twee terrassen van gebakken waaltjes zijn aangelegd, verbonden door een pad. Zo ook een mooi grasveldje. De tuin lijkt hierdoor optisch veel groter. Marcel en ik hebben tussentijds de werkzaamheden en voortgang geëvalueerd. Een goede afstemming was er zeker. Binnen een week kon Marcel de klus lees meer

150504_Nijmegen3_www.werkspot  150504_Nijmegen2_www.werkspot  150504_Nijmegen1_www.werkspot

25-03-2015 | Dhr. Vermeulen, Nijmegen

Marcel reageerde met een schappelijke prijs en kon de klus (bestraten klein terrasje) snel klaren (dat was belangrijk voor mij). Terrasje lijkt er mooi in te liggen. Marcel kwam en passent nog met goede adviezen over beplanting. Aan te bevelen!

26-02-15 | Dhr. de Lang, Arnhem

Marcel is een betrouwbare en enthousiaste hovenier met veel passie voor het vak. Hij denkt mee over verschillende mogelijkheden en het werk is uiteindelijk keurig uitgevoerd. Ook de communicatie tijdens en na afloop van de opdracht is keurig in orde!

25-02-15 | Mevr. zoetman, Enschede

Zeer goede ervaring met Marcel Verhagen, kreeg al snel een reactie en nadat ik hem had uitgekozen ook meteen een mailtje en een telefoontje om de dingen verder af te spreken. Hij kon al snel de opdracht doen en prijs was prima. Het kunstgras is nu geplaatst en ook dat ging vakkundig en snel en het ligt er mooi bij. Marcel is ook een fijn in de omgang en zo werd … lees meer

kunstgras leggen 25-02-2015

kunstgras leggen 25-02-2015

02-12-14
Prima werk geleverd. Aanbevolen!
28-08-14 | Dhr. Rutgers, Zevenaar
Ik ben zeer tevreden over dit project en kan Marcel van harte aanbevelen. In het voorjaar komt hij terug om de rest van de tuin aan te pakken.
140828 tuinpad_Zevenaar_dhr Rutgers

07-07-14 | Dhr. van Leeuwen, Arnhem

Marcel Verhagen heeft deze opdracht uitstekend uitgevoerd, binnen 2 dagen het hele terras opnieuw gelegd. Vooraf een vaste prijs afgesproken en volledig uitgevoerd zoals wij het voor ogen hadden. Marcel is een zeer geschikte man en denkt mee met de uitvoering. Zeker een aanrader voor iemand anders.

140707 bestrating_dhr v Leeuwen_2    140707 bestrating_dhr v Leeuwen_1

08-11-13 | Dhr. Reijnhout, Apeldoorn

Marcel heeft afgelopen week mijn tuin aangepakt. Marcel heeft samen met zijn zoon in twee dagen hard gewerkt (door regen en wind) en heeft daarbij twee terrassen en graszoden aangelegd. Dit heeft Marcel zeer vakkundig gedaan! We hebben een aantal keer telefonisch contact gehad om af te stemmen, waardoor ik er volledig op kon vertrouwen dat het werk goed uitgevoerd werd. Al met al zeer prettige samenwerking en het resultaat is prachtig geworden!

03-10-2013 | Dhr. Zeilinga, Varsseveld

Marcel heeft de opdracht naar wens uitgevoerd! Marcel is iemand die z’n vak erg goed verstaat en volledig met je meedenkt! Uiterst correct en betrouwbaar. We gaan een volgend project zeker weer met hem aan! Niets anders dan lof.

16-08-2013 | Mevr. Hulleman, Apeldoorn

Wat een fijne vakman om je tuin te laten doen. Marcel denkt goed mee, houdt zich aan de afspraken, en is flexibel. Zo kon Marcel al snel bij ons terecht. Met zijn deskundigheid , harde werken heeft Marcel onze tuin omgetoverd van een wat sobere kleine… >>>lees meer

05-08-13 | Dhr. Stegeman, Spankeren

“Een vakman, betrouwbaar, hardwerkend en ook nog eens een enorm aardige vent. Beter kun je het niet hebben.”

14-06-13 | Mevr. Otten, Arnhem:

“Marcel is een gezellige man, die goed probeert mee te denken. Komt op de afgesproken tijden en houdt zich aan de afgesproken prijs, dus geen verrassingen achteraf!”

05-06-13 | Mevr. de kroon, Nijmegen:

“Primadeluxe. Marcel heeft een zwaar verwaarloosde voortuin in no time omgetoverd tot een nette onderhoudsvriendelijke tuin. Prima meegedacht en advies gegeven. Verstand van zaken en harde werker. Flexibel, ik heb twee keer een kleine wijziging gevraagd en gekregen zonder problemen. Supertevreden. Ik ga even sparen en dan eens praten over de achtertuin :)”

01-03-2013 | Mevr. Grootaert, Gendringen:

“Het duurde iets langer dan gepland wegens ziekte, maar de opdracht is prima uitgevoerd en Marcel Verhagen is een plezierig mens in de omgang.”

13-01-13 | Dhr. Hofmeester, Nijmegen:

“Het contact met Marcel verliep vanaf het eerste moment goed. Mails werden snel beantwoord en de dag voor het kappen van de bomen werd de afspraak nogmaals middels sms bevestigd. Marcel werkt snel en vakkundig. De bomen en wortels zijn keurig gerooid. Tevens heeft Marcel alles afgevoerd en de tuin netjes en schoon achtergelaten. Al met al een zeer goede ervaring!”

30-10-12 | Dhr. , Millingen aan de Rijn:

“Naar aanleiding van de opdrachtbeschrijving is Marcel zelf komen kijken om zo een zo scherpe offerte te kunnen geven. Marcel is vriendelijk en maakt makkelijk contact. Telefonisch en via de e-mail is Marcel goed bereikbaar en reageert snel. Tijdens het doornemen van de opdracht denkt Marcel proactief mee. Er is een scherpe offerteprijs neergezet en de opdracht kon ook al snel ingepland worden. De opdracht is binnen een week uitgevoerd en met het resultaat ben ik zeer tevreden. Ook van anderen krijg ik positieve reacties. Marcel heeft de tuin netjes opgeleverd. Ik kan Marcel dan ook zeker aanbevelen!”

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-52220721